Välkommen till radiostyrd helikopter

Radiostyrd helikopter Eagle Blade

Foto: mechnine

Idag lanserar vi sajten radiostyrdhelikopter.net. Precis som namnet antyder handlar den uteslutande om radiostyrda helikoptrar i alla dess utföranden och prisklasser.

Det är roligt att flyga en radiostyrd helikopter och allt fler upptäcker denna utvecklande hobby. Det behöver inte heller vara en särskilt dyr hobby. De billigaste och enklaste radiostyrda helikoptrarna kostar ett par hundralappar och uppåt. Dessa är endast till för flygning inomhus men det finns även billiga helikoptrar för utomhusflygning.

Det finns en hel del information som man bör känna till innan man köper en radiostyrd helikopter. Vi kommer att försöka förklara det viktigaste om radiostyrda helikoptrar och även komma med konkreta köptips på sajten.

Vi säljer inga egna produkter utan rekommenderar att man köper en radiostyrd helikopter från någon av våra samarbetspartners som har annonser på sajten.

Om du har idéer eller tips på innehåll till sajten får du gärna kontakta oss genom att använda kontaktformuläret. Använd även kontaktformuläret för alla andra ärenden.